Verzendkosten

De verzend en handelingskosten bedragen € 7,50 voor alle bestellingen met uitzondering van plinten, profielen en andere zware artikelen zoals lijm en egaline. Voor laatst genoemde artikelen rekenen wij tussen de € 25,00 en € 35,00 per bestelling. Alle bestellingen boven de € 250,00 worden gratis verzonden! De verzendkosten die voor u van toepassing zijn worden voor het afrekenen automatisch berekend.

Plinten, profielen, lijm en andere zware of lange artikelen kunnen niet met de reguliere post verzonden worden. Na uw bestelling zullen wij telefonisch contact met u opnemen om de dag van levering af te spreken.

Natuurlijk kunt u uw bestelling ook bij ons afhalen. U betaald dan geen extra kosten. Bij het afrekenen vinkt u in dit geval afhalen aan. Nadat uw betaling door ons is ontvangen krijgt u een email wanneer uw bestelling voor u klaar staat. U kunt uw bestelling dan afhalen op de Ambachtsring 9h in Heemskerk. Het volledige adres ontvangt u ook in uw bevestigingsmail.

Betaling

Wat de betaling betreft heeft u twee opties: U kunt direct betalen met ideal of u kunt het bedrag binnen 7 dagen na bestelling aan ons overmaken. LET OP! Uw bestelling wordt pas verzonden/(klaargezet bij afhalen) als uw betaling binnen is.

Retourneren

Alle artikelen die u bij ons besteld mogen binnen 5 dagen retour gestuurd worden. Uitzonderingen hierop zijn de op maat gemaakte en speciaal bestelde artikelen zoals convectorroosters. Houd er bij het retourneren wel rekening mee dat de verzend en handelingskosten niet teruggestort worden en dat u zelf voor de retourzending en de kosten hiervoor moet zorgen. Verder moeten de bestelde artikelen in de originele ongeopende verpakking zitten. Het overige bedrag zal na ontvangst op uw rekening terug gestort worden.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u hier contact met ons opnemen.