Ervaring en flexibiliteit heeft Van Vliet Woninginrichting tot een veel gevraagde leverancier gemaakt voor de zakelijke markt. Door de combinatie van ambachtelijk vakmanschap en hoogwaardige materialen wordt er voor ieder project steeds weer een custom made product afgeleverd. Wij vinden de uitdaging in de maatoplossing: Geen standaard fabriekswerk maar kwalitatief en esthetisch onderscheidend maatwerk.

Door grote afname kunnen wij u in vele gevallen een zeer scherpe prijs aanbieden. Wij laten echter nooit de kwaliteit ten koste gaan van de prijs. Daarom streven wij naar veel persoonlijk contact met onze bestaande en toekomstige cliënten. Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen, belt of mailt u dan. Ons team staat voor u klaar.

Buiten onze lamelplanken, plankenvloeren en traditionele parketvloeren zijn ook hoogwaardig en slijtvast mozaïekparket of kops houten vloeren een relatief betaalbaar en goed alternatief voor vloeren in grote openbare ruimtes en bedrijven.

Hieronder vindt u een uitgebreide omschrijving van de verschillende projectvloeren

mozaik parket
parallel mozaik
engels verband
mini visgraat
hoogkantparket
kops houten vloeren