Zonweringdoek vervangen

Door het gebruik kan het doek van uw zonnescherm behoorlijk vies worden. Wanneer u het doek niet meer mooi schoon krijgt of gewoon een andere kleur wilt, kunt u ervoor kiezen om het doek te (laten) vervangen. Uw zonnescherm is dan weer als nieuw! Bovendien is het vervangen van het doek ook nog stuk goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw zonnescherm.

Mogelijkheden zonweringdoeken

Zonweringdoeken zijn in verschillende materialen te koop, toch zijn de meest gebruikte doeken acryl doeken en polyester doeken. Bij ons heeft u de keuze uit Swela en Docril doeken in streep en uni dessins

Hieronder vindt u enkele mogelijkheden bij de aanschaf van een nieuw zonweringdoek:

  • Verschillende kleuren en dessins mogelijk
  • Volant Los leverbaar
  • Ook markiezen kunnen opnieuw bekleed worden indien het frame nog in goede staat is
  • Diverse merken zonweringdoek leverbaar
  • Verticale of horizontale naden in het doek mogelijk
  • Op maat naar wens.

Wat kost het om Zonweringdoek te vervangen?

De kosten voor het vervangen van zonweringdoek zijn afhankelijk van het soort doek, de afmetingen, en het soort zonwering. U heeft al een uni doek naar keuze vanaf € 24,00 per m²

Ook voor reparatie van uw buitenzonwering.

Ook voor reparatie van alle soorten buitenzonwering kunt u bij ons terecht. Zo kunt u vaak weer jarenlang plezier hebben van uw bestaande zonwering.

het oude zonwering doek is verwijderd
Het oude zonweringdoek is verwijderd

zonweringdoek vervangen
Het nieuwe zonwering doek is geplaatst

Ook voor losse onderdelen voor uw rolluik, screen, uitvalscherm, knikarmscherm, zipscreen en markiezen kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij leverancier van somfy motoren en onderdelen. Voor prijs informatie van een los onderdeel kunt u bellen met 0251-238879 of langskomen in onze showroom te heemskerk.