De warme sfeer van licht

Luxaflex® Facette™ Shades: revolutie in stof, stijl en lichtregeling!

Om van uw huis een droomhuis te maken is oog voor detail van groot belang. Of het nu gaat om de inrichting van een kamer of het hele huis: uw persoonlijke keuzes maken hét verschil. Met Luxaflex® Facette™ Shades kunt u volop genieten van de schoonheid van licht en geeft de stofbeleving een warme, sfeervolle uitstraling aan uw interieur.

Nieuwe en innovatieve stof

Kiest u voor Facette™ Shades dan kiest u voor gepatenteerde, unieke en innovatieve raamdecoratie. De Facette™ Shades zijn vervaardigd uit een
driedimensionale stof bestaande uit twee stoflagen die u ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Door gebruik te maken van Trevira CS garen zijn de Facette™ Shades bovendien vlamvertragend.

Optimale lichtregeling en privacy

Luxaflex® Facette™ Shades zijn gemakkelijk te bedienen en in te stellen. Licht en privacy kunt u volledig naar eigen wens regelen met de afwisselend doorzichtige en ondoorzichtige segmenten:

  • vrij zicht naar buiten
  • zachte, subtiele lichtinval
  • optimale privacy en bescherming tegen UV-stralen

Luxaflex® Facette™ Shades zijn verkrijgbaar in twaalf zachte, naturelle stofkleuren variërend van Snow White, Sand en Frappé tot Dawn Blue en Lilac Hint. Welke kleur u ook kiest: u bent verzekerd van bijpassende kleurgecoördineerde onderdelen. Gaat – in plaats daarvan – uw voorkeur uit naar modern geanodiseerd aluminium of stijlvolle witte onderdelen, dan is dat ook mogelijk!

Perfecte harmonie in kleur

Facette™ Shades zijn helemaal van deze tijd! Ze bewijzen dat stijl en functionaliteit perfect samen kunnen gaan.

Vlamvertragend

De innovatieve driedimensionale stof bestaat uit twee beweegbare lagen van afwisselend doorzichtige en ondoorzichtige segmenten. Voor de stof is gebruikgemaakt van hoogwaardig vlamvertragend 100% Trevira CS garen.

Gemakkelijke bediening

Uw Facette™ Shades bedient u gemakkelijk met behulp van een ketting. In open dan wel gesloten stand zijn uw Facette™ Shades op de door u gewenste hoogte te brengen. Ontdek zelf de mogelijkheden van Luxaflex® Facette™ Shades!

Luxaflex® Facette™ Shades: eigentijds in stijl en functionaliteit

Meer informatie en foto’s vindt u op www.luxaflex.nl