Sfeervol door zacht gefilterd licht

Silhouette® Shades Drie producten in één; jaloezie, in between en gordijn. Praktisch als jaloezieën, licht als zijde en elegant als gordijnen. De ingenieuze constructie van Silhouette® Shades,met doorschijnende voile aan de voor- en achterzijde, maakt het mogelijk het binnenvallende licht in uw huis te filteren en uw privacy te vergroten.

Een selectie zachte kleuren en een keuze in stoffen voor de lamellen geven een reeks aantrekkelijke mogelijkheden om te combineren met uw bestaande inrichting. De Luxaflex® Silhouette® Shades staan garant voor een stijlvolle uitstraling. Met meerdere lamelbreedtes en een optionele aluminiumkleurige boven- en onderrail is het mogelijk Silhouette® Shades perfect aan te passen aan het formaat van elk soort raam. Er is een grote verscheidenheid aan stoffen, inclusief natuurlijk linnen, een Bon Soir licht-dimmende stof en het exclusieve Silver Metal textiel, dat een geavanceerde design-look geeft.

100mm lamelbreedte en UltraLift™

De nieuwe 100 mm lamelbreedte is ideaal voor kamers met grotere ramen en een weids uitzicht. Maximaal doorzicht, betere lichtcontrole, stijl en kwaliteit, alles in één voor een absoluut unieke ervaring. Het biedt een prachtige uitstraling dankzij de zachte, zwevende lamellen en in geopende toestand tevens veel contact met de buitenwereld. Met gesloten lamellen heeft u complete privacy. Beschikbaar in 10 populaire kleuren uit de Originale en Bon Soir stoffencollectie.

Silhouette® Shades UltraLift™

Het revolutionaire bedieningssysteem UltraLift™ maakt gebruik van een optrekbaar koordmechanisme om het gordijn op en neer te laten en de lamellen te kantelen. UltraLift™ zorgt voor een strakke look en meer gebruiksgemak, beschikbaar bij 50 mm en 75 mm Silhouette® Shades.

Lamelbreedtes voor elk raam

Om de diversiteit van de Silhouette® Shades collectie nog verder uit te breiden, wordt de collectie naast 50 mm en 75 mm lamelbreedtes nu uitgebreid met nieuwe 100 mm brede lamellen. Deze zijn ideaal voor grotere ramen, waar ze voor een mooie balans zorgen in grote ruimtes.

Silver Metal design

Voor een geavanceerde design-look, kies het exclusieve Silver Metal textiel. Deze chique, zilvergrijze stof wordt geleverd met bijpassende componenten van geborsteld aluminium.

PowerRise®: Ultiem bedieningscomfort

Als een druk op de knop meer uw stijl is, kunt u kiezen voor een PowerRise® afstandsbediening op batterijen. Tevens is dit product verkrijgbaar met een 24V-motor, welke met afstandsbediening of schakelaar verkrijgbaar is.

Gemakkelijke bediening

Silhouette® Shades worden bediend met één bedieningskoord, waarmee u de Silhouette® Shade kunt optrekken of laten zakken en tevens de lamellen kunt kantelen. Met het sterke eindloos koord kunnen de Silhouette® Shades gemakkelijk en rustig in iedere gewenste stand worden gebracht. Dit alles wordt voltooid door een kleurgecoördineerd koordgewicht.

UV bescherming

Silhouette® Shades beschermen meubilair en houten vloeren tegen de schadelijke ultraviolette stralen van de zon, zelfs met de lamellen open. Silhouette® Shades zorgen voor een UV-bescherming tot 88% met geopende lamellen en 99% bescherming als de lamellen gesloten zijn.

Kleurcoördinatie

Aandacht voor detail is synoniem aan Luxaflex®. Dit komt tot uitdrukking in elk aspect van de stijlvolle Silhouette® Shades. Alle zichtbare onderdelen zijn standaard in kleur op de stof afgestemd, van de bovenbak tot de onderrail plus de optrekkoorden en koordgewichten.

voor meer informatie en foto’s kijkt u op www.luxaflex.nl