Van Vliet woning en projectinrichting is oficial Kährs dealer. Wij leveren en leggen Kährs vloeren door heel Nederland. In onze showroom in heemskerk vind u nagenoeg de hele europese collectie van Kährs. Uiteraard bent u van harte welkom om onder het genot van een bakje koffie deze vloeren te bekijken!

Kährs is één van de grootste toonaangevende producent van houten vloeren in Europa maar ook één van de meest innovatieve bedrijven in de branche. Dankzij de combinatie van een lange traditie, degelijk vakmanschap, een grote interesse in design en nieuwe technologie, loopt Kährs ver voorop als het gaat om het ontwikkelen van moderne houten vloeren. Veelvuldig werd door Kährs baanbrekende technologie op het gebied van houten vloeren geïntroduceerd. %image_alt%

Bekijk hier de uitgebreide informatie over de Kährs collectie, kies uw vloer in combinatie met een interieur van uw stijl. Vraag de offerte van de door u uitgekozen vloer aan.

Kährs maakt allerlei soorten vloeren voor elke smaak en stijl, allemaal mooi op hun eigen manier. Voor verschillende ruimtes in uw huis gelden verschillende eisen, Kährs voert daarom voor iedere ruimte een eigen assortiment aan houten vloeren zodat aan al uw wensen kan worden voldaan.

Kährs is tevens de uitvinder van het Woodloc® leg-systeem, hierdoor gaat het leggen van deze vloeren sneller en is de verbinding sterker dan traditionele verbindingen.

Kährs magazine, brengt sfeer in uw huis. Download hier

Wilt u direct naar de virtuele showroom van kãhrs klik dan hier.