Uw inrichting is een duurzaam bezit waar u trots en zuinig op bent. Schades aan vloeren en /of zonwering kunnen altijd ontstaan, bijvoorbeeld door lekkage, brand, harde wind, een ongelukje of door intensief gebruik.
De schade wordt vaak door uw inboedel- of opstalverzekering vergoed. Wij raden u aan een eventuele schade altijd direct binnen 24 uur te melden aan uw verzekeringsmaatschappij, wanneer u dit doet krijgt u een schade nummer. Ook als u twijfelt of de schade binnen de dekking valt. Afhankelijk van de hoogte van het schadebedrag wil de verzekeraar een schade/taxatie rapport. van Vliet woninginrichting kan deze taxatie voor u uitvoeren waarbij wij een schade/taxatie rapport kunnen opmaken, welke u kunt indienen bij uw verzekering.

Dit kan bij o.a. de volgende schades:

•schade aan uw vloerbedekking (tapijt vinyl linoleum etc.)
•schade aan uw parketvloer
•schade aan binnen en/of buitenzonwering
•schade aan uw laminaatvloer

Ook voor een vrijblijvende prijsopgaaf voor schades waarvoor geen taxatie nodig is bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verzorgen uw schadeafhandeling van A-Z zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Ook kunnen wij het transport en de opslag van uw meubels voor u verzorgen. Bij waterschade hebben wij ook bouwdrogers en kachels beschikbaar om het drogingsproces te versnellen.

Voor een snelle afhandeling van uw schade belt u met 0251-238879 per email kan natuurlijk ook: info@vanvlietvloeren.nl