Elegante eenvoud voor grote ramen

NIEUW Luxaflex® Panels – 250 mm Elegante eenvoud voor grote ramen. Geef uw kamer een sfeervolle, elegante afwerking met de nieuwe, uitgebreide collectie Luxaflex® Panels – 250 mm. Luxaflex® Panels zijn stijlvol en praktisch. Ze combineren de functionaliteit van Gordijnjaloezieën met de warme, moderne uitstraling van paneelgordijnen. De nieuwe 250 mm brede lamellen, exclusief voor Luxaflex® ontwikkeld, geven een krachtig en eigentijds beeld. De Panels zijn leverbaar in exclusieve designstoffen en kunnen tot in detail worden gepersonaliseerd. Zo kunnen Luxaflex® Panels worden afgewerkt met smaakvolle details in aluminium of hout. De compacte rail met aluminium koordgewicht draagt verder bij aan de frisse, eigentijdse stijl. De 250 mm Luxaflex® Panels zijn leverbaar tot 6 meter breed en zijn dus perfect voor grote ramen en schuifdeuren.

Luxaflex® Gordijnjaloezieën

Verruim uw horizon. Met 230 nieuwe stoffen bestaat de innovatieve collectie Gordijnjaloezieën van Luxaflex® Raamdecoratie uit meer dan 480
moderne en stijlvolle designs. De keuze is enorm en varieert van faux suède, PVC tot aluminium – alle in diverse tinten, lamelbreedtes en stofbehandelingen. Er is keuze uit de vuil- en vochtafstotende Topar® finish, de beschermende Dustblock™ en de antibacteriële Sanaplus™ finish.

In de collectie Pure & Natural staan stoffen centraal!

Een optimale combinatie van de natuurlijke pracht van textiel en de praktische voordelen van een Gordijnjaloezie, waardoor deze raambekleding uitgroeit tot een modieuze en praktische eenheid. Luxaflex® biedt meer structuren en dessins dan ooit tevoren, zoals weelderig fluweel, luxueus linnen, unieke geweven houtsoorten en verder een exclusief aanbod ton-sur-ton, retro, geometrische dessins en bloemendessins. Van zacht lichtdoorlatend tot dicht geweven materialen – deze nieuwe stoffen bekleden zelfs de grootste ramen met gratie.

Multiperfora PVC

Speel met licht en schaduw, want in deze PVC collectie vindt u stijlvolle nieuwe ontwerpen en perforatiemogelijkheden van 12, 6, 3 en 0,75%. Verschillende soorten perforaties in één lamel maken het mogelijk zelf de mate van lichtinval te bepalen. Door de antibacteriële finish is de PVC collectie perfect geschikt voor horeca en medische toepassingen.

Aluminium

De aluminium collectie biedt nu een aantrekkelijke metallic finish naast het uitgebreide kleurengamma en zilvertinten. Deze collectie geeft ramen een moderne, strakke uitstraling.

Meer informatie en foto’s vindt u op www.luxaflex.nl