stofvrij schuren!!

Parket stofvrij schuren = 1. Beter voor uw gezondheid 2. Gunstig voor mensen met een allergie 3. Huis onder het stof = verleden tijd 4. Milieuvriendelijker

Bent u het ook zo zat dat als uw parketvloer wordt opgeknapt, dat alles onder het stof zit? Ondanks dat er een stofzak aan de schuurmachine zit…….
Dat u daarna uw gehele huis stofvrij moet maken?
Dat u of uw gezinsleden last kunnen krijgen van de in de lucht hangende stofdeeltjes en geuren? Dat u ademhalingsmoeilijkheden kunt krijgen?
Stof is altijd een probleem geweest bij het schuren van houten vloeren.
Stof is een verspilling van tijd en een ergernis.
Stof is slecht voor de gezondheid.

%image_alt%

Nieuw in Nederland! Parket stofvrij schuren? Bona heeft dit probleem nu opgelost met het Bona Dust Care System. Van vliet woninginrichting heeft onlangs het machinepark uitgebreid met dit systeem. Het is een compleet afgesloten systeem – dankzij een uniek naadloos stofzaksysteem kan het stof niet ontsnappen tijdens het wisselen van de stofzak. Gezondere werkomstandigheden – overeenkomstig nieuwe regelgeving in de toekomst. Schuren zonder stof en minder geur. Ontwikkeld voor professioneel gebruik. Veel krachtiger dan een normale stofzuiger. De krachtige motor en een gepatenteerd twee-staps cycloonsysteem zorgen ervoor dat de stof veilig in de Bona Dust Care Single wordt verzameld. Dankzij een ingenieus systeem wordt de stof niet blootgesteld aan de lucht tijdens het wisselen van de stofzak. Hierdoor zorgt de Bona Dust Care Single voor een vrijwel stofvrij resultaat.

parket_stofvrij_schuren.jpg

Het schuren van een massieve plankenvloer of parket is een specialisme waar je als doe-het-zelver beter niet aan kunt beginnen. Bij het toepassen van deze techniek moet je in het bezit zijn van veel ervaring met het schuren van houten vloeren. Bovendien moet u ook nog in het bezit zijn van het juiste gereedschap. Van vliet Woninginrichting heeft ruim 15 jaar ervaring met het schuren van houten vloeren en maakt gebruik van een modern machinepark. Juist daarom zijn wij het aangewezen bedrijf om uw vloer aan toe te vertrouwen

De houten vloeren worden met een grote bandschuurmachine en met de kantenschuurmachine van grof naar fijn geschuurd. Als laatste worden de eventuele krasjes met een polijstmachine uitgepolijst. Eventuele kiertjes,noesten of spijkergaatjes worden gestopt zodat ze later met het behandelen van de vloer nauwelijks meer opvallen. Nadat de vloer goed gezogen is, kan de vloer behandeld worden met diverse soorten afwerkingen; tevens is het mogelijk uw bestaande vloer te kleuren in een door u gewenste kleur of te verouderen. Uw vloer ziet er na behandelen weer perfect uit en u kunt, met behulp van een door ons verstrekt onderhoudsadvies, weer jaren volop van uw vloer genieten. klik hier voor meer informatie over de afwerkings mogelijkheden

V-groeven frezen

Veel houten vloeren zijn voorzien van een v-groef . Met een speciaal ontwikkelde freesmachine kunnen wij deze v-groef opnieuw frezen, zodat als de houtenvloer geschuurd is de v-groeven er ook weer nieuw en schoon uitzien.

We geven u graag een persoonlijk advies over de mogelijkheden. Klik hier als u vrijblijvend een prijsindicatie wilt ontvangen of teruggebeld wilt worden.