Traprenovatie met pvctraprenovatie met TFD pvc stroken

Traprenovatie met pvc stroken.

PVC wordt steeds vaker gekozen als afwerking van de trap. Het materiaal PVC is niet duur, maar geeft uw trap wel de gewenste uitstraling waar u naar opzoek was. Wanneer u uw trap laat bekleden met PVC zal u genieten van een trap die veel minder snel slijt en dus veel langer onbeschadigd zal blijven. Ook is PVC veel gemakkelijker schoon te houden dan andere materialen die u kunt kiezen voor op uw trap.

Voor de afwerking van de voorkant van de treden zijn verschillende profielen in diverse kleuren verkrijgbaar. De stootborden kunnen ook bekleed worden met pvc stroken maar ook met bijvoorbeeld met mdf  (witte) stootborden of rvs.

PVC dessins

Bij ons kunt u kiezen uit een zeer breed assortiment PVC-dessins van verschillende merken. Kies bijvoorbeeld voor een typisch houten dessin of juist voor een moderne uitstraling door bijvoorbeeld een tegeldessin te gebruiken. Naast de verschillende merken die wij kunnen leveren, kunt u ook uit een groot spectrum aan kleuren kiezen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen punt, onze medewerkers helpen u graag helpen bij het selecteren van de juiste merk en dessin, die het meest aansluit op uw interieur.