De perfectie geperfectioneerd!

In de zeer uitgebreide collectie Luxaflex® Horizontale Jaloezieën vallen ultiem comfort en perfecte techniek volledig samen. Nieuwe en vertrouwde kleuren, hedendaagse finishes en dessins, decoratieve perforaties of patronen, verschillende lamelbreedtes en bedieningsopties: bij deze hoogwaardige aluminium lamellen is de keuze aan u!

Innovaties

Unieke innovaties hebben het bedieningsgemak en de lichtregeling van de 16 en 25mm jaloezieën geperfectioneerd. De bovenbak sluit qua vormgeving volmaakt aan bij de lamellen zodat de lichtinval tussen bovenbak en bovenste lamel tot een minimum wordt beperkt. Ook aan de veiligheid van kleine kinderen en huisdieren is gedacht: bij te veel gewicht tussen de trekkoorden opent de nieuwe koordverbinder zich vanzelf!
Is er de behoefte aan een jaloezie die – indien gewenst – nauwelijks doorkijk geeft, dan is er de Luxaflex Lightline® Jaloezie: ongewenste lichtinval wordt voorkomen door een slimme positionering van de koordgaten.

Bedieningsmogelijkheden

Een ruime keuze aan bedieningsopties? Uiteraard! Ultiem gemak is binnen handbereik als u kiest voor elektrisch tuimelen middels afstandsbediening. Andere mogelijkheden zijn: montage van de jaloezieën direct op het raamkozijn of in de glaslat (Frontfix), onderlatbediening en zijgeleiding. Deze laatste opties zijn ideaal voor ramen in of naast deuren!

Luxaflex® Variozone Jaloezieën: maximale lichtregulering

De gepatenteerde, nieuwe 25 mm brede Variozone Jaloezieën zijn van onderaf in aaneengesloten zones naar wens te sluiten. Een ideale oplossing voor werkplekken, waardoor hinderlijke schittering op beeldschermen voorgoed verleden tijd is. Zien of gezien worden? Met de Variozone Jaloezieën hebt u het volledig voor het zeggen. Ook toepasbaar in bijvoorbeeld de badkamer, keuken of huiskamer aan de straatkant.

Luxaflex® Ondulette® Jaloezieën: dynamisch schouwspel

Een subtiel samenspel van vorm en licht resulteert in een prachtig, karakteristiek patroon bij de Ondulette® Jaloezie. Door verschil in lamelbreedte
ontstaat een dynamisch schouwspel. Bij deze exclusieve Luxaflex® Jaloezieën is er de keuze tussen verschillende patronen, kleuren en finishes. Nieuw in de collectie zijn de mooie, levendige patronen Diamond en Kite.

Luxaflex® 50 mm Jaloezieën: bijzondere, volmaakte vormgeving

Wat direct opvalt aan de 50 mm Luxaflex® Jaloezieën is de mooie ronde vormgeving van zowel de lamellen als de eindkappen. Samen vormen ze een meer dan volmaakt geheel. Er zijn diverse exclusieve opties, zoals bijzondere perforaties aan het eind van de lamel of rondom het trekkoord, diverse kleuren stoffen ladderband of een prachtige, opvallende houten bovenbak en onderlat. Gaat u mee met de trend door te kiezen voor brede lamellen? In deze Luxaflex® 50 mm collectie vindt u gegarandeerd wat u zoekt!

Meer informatie en foto’s vindt u op: www.luxaflex.nl