Traprenovatie met houten overzettreden.

Rechte of ronde trappen, steen of beton, oud of nieuw, het maakt niet uit. Wat voor trap u ook heeft, wij hebben de oplossing om uw bestaande trap er weer als nieuw uit te laten zien. Met onze traprenovatie systeem is uw trap (meestal) in één dag weer als nieuw. De treden en stootborden zijn uit voorraad leverbaar en kunnen besteld worden in onze webshop. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw trap vakkundig te laten plaatsen door onze vakmensen.

Inmeet service voor de doe-het-zelver
Wilt u zelf uw trap bekleden met onze houten overzettreden?  Maak gebruik van onze in meet service. Wij komen bij u thuis, meten de trap op en sturen u een offerte met de materialen die u nodig heeft. De kosten voor het inmeten van de trap zijn €75,00. Maakt u gebruik van onze offerte dan kost het inmeten u niets. Uiteraard kunt u ook per email of telefonisch een offerte opvragen. Deze is dan geheel vrijblijvend en kosteloos.

Voor en na traprenovatie

Onze overzettreden zijn standaard leverbaar in rustiek of select eiken. Naar wens kunnen de treden geolied of gelakt worden en ook roken of verouderen van de treden behoort tot de mogelijkheden. Bij al onze treden is ook bijpassend vloerhout verkrijgbaar. Zo kunt u de vloer door laten lopen in de trap en andersom.

Op aanvraag kunnen wij ook andere houtsoorten leveren of traptreden van massief hout.

Stootborden zijn leverbaar in eiken, gegrond mdf en met rvs look.
De antislip strips zijn leverbaar in zwart, wit, beige en brons.

antislip inleg trap
Antislip inleg voor traptreden

Op aanvraag leveren wij ook trapleuningen, voorbeelden hiervan vind u in onze showroom. Ook kunnen wij in onze werkplaats onder andere traphekken in diverse houtsoorten voor u maken.
Wilt u geheel vrijblijvend een prijsopgaaf of heeft u vragen over traprenovatie? Bel: 0251-238879 of mail ons dan.