Inspirerende kleuren en fraaie dessins

De Luxaflex® Rolgordijnen collectie is een bijzondere en brede collectie, waarmee alle denkbare functionele en decoratieve wensen vervuld kunnen worden. Denk daarbij aan de exclusieve dessins, uiteenlopend van krachtige grafische motieven, speelse kinderdessins, subtiele wit-op-wit dessins en romantische bloemdessins.

Vrolijke kleuren en zachte, glanzende materialen

In de Uni Colours collectie vindt u een rijk kleurenpalet aan stofkwaliteiten in verschillende prijsklassen. Stoffen met modische glanseffecten, jacquards en prachtige doeken met ingeweven structuren zijn in de collectie opgenomen. Het Luxaflex® Rolgordijn kunt u nog persoonlijker maken door middel van een schulprand, roede of ringen. Zo wordt het rolgordijn afgestemd op uw eigen woonstijl en smaak.

Kwaliteit en allure

Dankzij de vele opties en bedieningsmogelijkheden kunt u het Luxaflex® Rolgordijn naar eigen smaak en inzicht samenstellen.
Enkele voorbeelden:

• cassette ter bescherming van de stof (verkrijgbaar in wit, aluminium of bekleed met stof )
• vederlichte ketting- of koordbediening (in wit of grijs)
• Softraise bediening: het rolgordijn rolt rustig en gelijkmatig op door licht aan de onderlat te trekken
• elektrische 24V bediening
• contrarollend rolgordijn (bij hinderlijke handgrepen)
• combinatie rolgordijn van transparante en verduisterende stof
• montageprofiel voor snellere montage
Elk Luxaflex® Rolgordijn staat garant voor een lange levensduur.

Veelzijdig en functioneel

Rolgordijnen kennen vele toepassingen. Houdt u bij de keuze van de stof vooral rekening met de transparantie (de mate van doorzicht). Bij transparante stoffen blijft u contact houden met uw omgeving. Voor de computerwerkplek kunt u het beste kiezen voor een semi-verduisterende stof die het zonlicht sterk reduceert. Speciaal voor kinder- en slaapkamers vindt u een ruime keuze aan verduisterende stoffen, zowel in uni kleuren als in dessins. Rolgordijnen zijn ook ideaal voor dakramen. Doordat het dakraamrolgordijn wordt afgewerkt met een flexibele, rubberen afsluitstrip, is de verduistering optimaal. Luxaflex® Rolgordijnen zijn bij normaal gebruik vrijwel vrij van onderhoud. Stelt u echter extra eisen aan bescherming en hygiëne, kiest u dan voor een stof met een Dustblock™ beschermlaag, die zowel droog vuil als vocht afstoot. Een andere optie is de Topar® beschermlaag. Deze coating beschermt het doek tegen vocht, reinigingsmiddelen en vervuiling door insecten. Verder zorgt deze coating voor een optimale warmtewering.

Meer informatie en foto’s vindt u op www.luxaflex.nl