Luxaflex® Houten Jaloezieën: Wonen in de sfeer die bij u past!

De Luxaflex® collectie Houten Jaloezieën omvat vier mooie en unieke deelcollecties: Native Woods, FSC Wood, Essentials en Basics. De totale collectie is ruim en veelzijdig wat betreft kleuren, uitvoeringen, afwerkingsmogelijkheden en bedieningsopties. Welke keuze u ook maakt: u bent verzekerd van behaaglijke luxe en doordachte functionaliteit! Uw Luxaflex® Houten Jaloezieën worden standaard geleverd met kleurgecoördineerd ladderkoord. U kunt uw jaloezieën ook een persoonlijk accent geven met ladderband in diverse kleuren en patronen. Alle houten jaloezieën worden geleverd met 50 mm brede lamellen. De Essentials jaloezieën zijn echter ook verkrijgbaar in een breedte van 35 mm.

Luxaflex® Native Woods: Puur, uniek en exclusief

Bij de jaloezieën uit de unieke en exclusieve Native Woods collectie staat de warme beleving van hout centraal. Met deze jaloezieën geniet u van de rijke kleurschakering, de opvallende patroontekeningen en de warme sfeer die dit hout uitademt. Met de Native Woods jaloezieën weet u zich omringd door de natuur: u kiest voor een ecologisch verantwoord product dat beter is dan de natuur zelf. De 50 mm brede lamellen zijn dankzij een geavanceerd productieproces gevrijwaard van knoesten en andere natuurlijke onvolkomenheden. Kortom: laat u inspireren door deze nieuwe, opvallende collectie!

Luxaflex® Fusion optie: Een gedurfde match in Kwaliteitsmaterialen

Bij het Fusion model worden houten onderdelen van uw jaloezie gecombineerd met mooi vormgegeven aluminium accenten die zeker gezien mogen worden! Uw houten jaloezie krijgt een design uitstraling terwijl aan de warme beleving van natuurlijk hout niets wordt ingeboet. De Fusion optie is exclusief verkrijgbaar op alle Luxaflex® Houten Jaloezieën. Laat u verrassen door de combinatie van sfeervol hout en de strakke uitstraling van aluminium. Een absolute blikvanger!

Luxaflex® Decoratieve Ladderbanden: Mooi, persoonlijk en inspirerend!

Met een keuze uit maar liefst 48 verschillende decoratieve en 20 uni-gekleurde ladderbanden is één ding zeker: u kunt eindeloos combineren.
Romantisch, modern of klassiek? Opvallend of subtiel? Contrastrijk of ton-sur-ton? Met bijzonder veel gemak stelt u uw individuele jaloezie samen. Uw persoonlijke woonsfeer is vertrek- én eindpunt. En, welke keuze u ook maakt: met de decoratieve ladderbanden van Luxaflex® Houten Jaloezieën kiest u voor materialen om van te houden.

Meer informatie en foto’s vindt u op www.luxaflex.nl