Een sieraad voor het raam

Luxaflex® Duette® en Plissé Shades: mooie en functionele raambekleding

Met een product uit de Luxaflex® Duette® of Plissé Shades collectie haalt u kwaliteit in huis. De collectie biedt een uitgebreide keus aan stoffen en modellen en heeft voor iedere situatie het geschikte product. Ook zijn er Plissé stoffen met speciale coatings zoals Topar®, Dustblock™ en Sanaplus™. Deze coatings voegen extra kwaliteit aan de raambekleding toe.

Dankzij het betrouwbare, stabiele rail- en bedieningssysteem zijn Duette® en Plissé Shades heel geschikt voor serres, dakramen, gewone én bijzondere raamvormen. Of deze nu makkelijk of moeilijk bereikbaar zijn. De doeltreffende bedieningsopties, de bijpassende kleurgecoördineerde onderdelen en het gemak waarmee de producten te onderhouden zijn, maken uw woongenot compleet!

Combi-Shades

Wilt u twee verschillende stoffen combineren in één product? Of wilt u de perfecte dag- én nachtsituatie creëren? Kiest u dan voor de Luxaflex® Combi-Shades. U kunt bijvoorbeeld een transparante stof met een verduisterende stof combineren. Ook is het mogelijk te combineren met een ander product, bijvoorbeeld een Plissé Shade met een Rolgordijn uit de Luxaflex® collectie.

Top-down/Bottom-up

Wie privacy en lichtinval optimaal wenst te regelen, kan kiezen voor de Top-down/Bottom-up optie. Hiermee kunt u de raambekleding bedienen aan de zijde die u wenst: boven en/of onder. De raambekleding kan dus, los van elkaar, boven en onder geopend én gesloten worden.

Luxaflex® Duette® Fixé Shades: het heerlijke welkom thuis

De Duette® Fixé Shade is een mooi, sfeervol product binnen de Luxaflex® Duette® collectie. Dit product kenmerkt zich door een bijzondere gesloten celstructuur, bestaande uit een geplooide voorzijde en een vlakke achterzijde. Door deze unieke constructie blijft het gordijn mooi gelijkmatig geplooid. Bijzonder in de collectie is de Angelhair: deze stof geeft een speels effect in uw interieur door de fijne structuur.

Luxaflex® Duette® Shades: De kunst van het goede leven

De Luxaflex® Duette® Shades kenmerken zich door een gesloten honingraatstructuur en bezitten een geplooide voor- en achterzijde. Dankzij de gesloten celstructuur beschikken de Duette® Shades over isolerende eigenschappen en zijn dan ook speciaal geschikt voor serretoepassingen. U creëert een heerlijk binnenklimaat waar het ’s winters behaaglijk warm en ’s zomers aangenaam koel is! De optrekkoorden zijn onzichtbaar weggewerkt waardoor geen lichtgaatjes te zien zijn. Bijzonder in deze collectie zijn de Duo Tone stoffen met een gekleurde voorzijde en een witte achterzijde, voor extra reflectie van licht en warmte.

Luxaflex® Plissé Shades: authentiek en tijdloos genieten

Met een uitgebreide keus in textielsoorten, kleuren, transparanties en dessins is de Luxaflex® Plissé Shades collectie uniek. Jacquards, ausbrenners, verduisterende of non-woven stoffen: de keuze is aan u. Met de in smalle plooien gevouwen Plissé Shades kiest u voor een tijdloos mooi product, waarmee u een eigen authentieke stijl en sfeer in huis creëert!

Meer informatie en foto’s vindt u op: www.luxaflex.nl