Vanaf begin juni bij ons verkrijgbaar.

Met trots kunnen wij u meededelen dat wij sinds kort het merk Kährs hebben toegevoegd aan ons toch al breed gesorteerde assortiment Parketvloeren. Met ruim 250 verschillende soorten parketvloeren zien wij de toevoeging van dit merk als een perfecte aanvulling op onze vloeren collectie.

Ervaring is de beste innovator. Met meer dan 150 jaar in de ‘business’ is Kährs één van de oudste fabrikanten van houten vloeren in de wereld. Het is ook één van de meest innovatieve vloerproducenten.

Kährs is nog steeds gevestigd in het middenin de Zweedse bossen gelegen stadje Nybro, waar het bedrijf in 1857 het licht zag. De kennis over hout die ze in de loop der jaren hebben opgedaan is van generatie op generatie en van buurman op buurman overgedragen. Ze zijn constant nieuwe ideëen aan het bespreken over hoe ze hun vloeren kunnen verbeteren. Op het werk proberen we dingen uit, testen we zaken, gaan dingen fout en hebben we uiteindelijk succes. Het doel is echter altijd hetzelfde: manieren vinden om onze vloeren nog mooier, sterker, gemakkelijker te installeren en milieuvriendelijker te maken.

De combinatie van traditie en high-tech is uniek voor fabrikanten van houten vloeren. Het inspireert ons om creatief te zijn en hout te gebruiken op een innovatieve manier – zodat zowel huidige als toekomstige generaties hiervan kunnen profiteren.

op www.kahrs.com vind u alvast een voorproefje van ons nieuwe assortiment. Uiteraard binnenkort ook meer informatie op onze site