Van Vliet & Vijzelaar

Van Vliet & Vijzelaar woonatelier zet in Noord-Holland inmiddels al weer 16 jaar de toon op het gebied van inrichting.  Door kwaliteit in advies, product, plaatsen en nazorg. Maar ook trendsettend door innovatie in producten en leg-technieken. Tapijt, vinyl, parket, laminaat, verf, behang en tapijt, alles voor uw huis is te vinden in onze winkels in Heemskerk en Castricum.

Laat u meevoeren in de wereld van onze vloeren en wanden.  Ruime keuze, gepresenteerd in inspirerende winkels. Van advies tot en met plaatsing en van onderhoud tot en met service na aankoop, Van Vliet & Vijzelaar woninginrichting heeft alles in eigen huis. Betrokkenheid bij u en uw nieuwe vloer vormen een extra garantie voor kwaliteit.

Benieuwd naar meer?

Van Vliet & Vijzelaar is jouw partner voor tapijt, vinyl parket, zonwering, laminaat, inbouwkasten, traprenovatie, houten vloeren, verf en behang. Alles onder één dak en van A tot Z netjes geregeld, wel zo makkelijk. Wij zijn bereikbaar op 0251-238879(Heemskerk), 0251-652080 (Castricum) of per e-mail: info@vanvlietenvijzelaar.nl

Contact

Referenties

Bekijk één van onze recente projecten of lees wat anderen over ons zeggen.

  • Van Vliet & Vijzelaar woninginrichting zet in Noord-Holland inmiddels al weer 12,5 jaar de toon op het gebied van tapijt, vinyl parket, laminaat, lamelplanken en plankenvloeren. Door kwaliteit in advies, product, plaatsen en nazorg. Maar ook trendsettend door innovatie in producten en leg-technieken.

    Karin de Rood

  • Van Vliet & Vijzelaar is ons prima van dienst geweest bij het uitzoeken en het leggen van onze nieuwe eikenhouten vloer. Kortom, dik tevreden!

    Karin de Wit

Europa

Verzending binnen Europa

Super snel

Levertijd binnen 3 werkdagen

Gratis verzending

Vanaf €250,- gratis verzending

Veilig betalen

Betaal in een veilige omgeving

Onze merken

Een kleine greep uit onze merken